úterý 2. března 2021

Uteklo to

V neděli jsem se poporvé letos projela
na kole a tím se rozloučila s měsícem únorem.




Včera ráno jsem otočila list kalendáře
a měsíc březen je tady.



A dnes ?
2. března 2017 jsem napsala několik větiček,
připojila fotku a poslala svůj první příspěvek
do společnosti blogů.
Tenkrát to byl Blog.cz.
Ovšem v polovině loňského roku Blog.cz přestal existovat
a já se přemístila na Blogspot.com.
A dnes mohu konstatovat, že už jsem tady mezi vámi
4 roky.

A je mi tady moc dobře.

Hanka





24 komentářů:

  1. V lednu měl můj blog 6. narozeniny, v září už půjde do školy ☺☺☺ Také jsem moc ráda, že jsem tenkrát měla nápad vyzkoušet blogování, jsem spokojená. Zdravím a přeji tvému blogu spoustu dalších let, hodně čtenářů a dobrých nápadů ☺☺☺

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, projížďku na kole ti malinko závidím, a čtvrté narozeniny ? - ať se tvému blogu dobře daří a jsi neustále zdráva a schopna se o něj hezky starat. Do dalších let hodně radosti a pěkných témat. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  3. Hani, "čas je běžec dlouhým krokem, chvíli pokoj nedá si, čas je běžec dlouhým krokem za každého počasí... " kdysi se zpívalo v jedné písničce. A tak přivítejme jaro. Po první jízdě na kole to asi bylo náročné, ale po pár jízdách si zvykneš. Já bych měla už několikáté, ale první blog jsme si omylem zrušila ( při pomoci zrušit jej blogerce, která ho nechtěla), což mě fakt mrzí. Tolik článků, práce, fotografií a vše přišlo vniveč a když jsem to zjistila, byla jsem na mrtvici. Tak že někomu nic pomáhat rušit už nebudu...Založit, upravit ano, ale rušit už NE! Přeji Ti krásné dny ve zdraví a hodně šťastných kilometrů

    OdpovědětVymazat
  4. Hani, gratuluji a do dalšího blogování přeji hodně dobrých nápadů, hodně příjemných návštěvníků a hlavně ať je tady "tomu" už konečně konec, ať se zase můžeš věnovat loutkařině, výstavám a všemu, co tě baví. Vlastně to přeju nám všem. Já jsem svoje působení na blogu přestala počítat, ale myslím, že to bude už 11 let, od konce roku 2009. Tak ať se ti daří! Chodím k tobě ráda. Hela

    OdpovědětVymazat
  5. Hani, tak hodně úspěchů a radosti s dalším blogováním. Už je to venku jarní .-) Sice má ještě napadnout sníh a zima se jentak nevzdá, ale my víme svý .-)

    OdpovědětVymazat
  6. Hani, gratuluji k výročí blogu a ať Tě to stále baví.

    OdpovědětVymazat
  7. Hani,gratuluji k výročí.
    Já na kole ještě nevyjela,ale nabila jsem si baterku,mám elektrokolo.Teď zatím nevím kam,protože nevím,kam mohu.Kousek,co jezdím je už jiný okres.Tyhle dva poslední dny je u nás silná mlha.Na kolo se těším moc.
    Měj hezký večer

    OdpovědětVymazat
  8. Haničko, i já gratuluji k výročí!
    A přeji zdravý a pohodový březen! Helena

    OdpovědětVymazat
  9. Na letošní březen asi budeme chtít zapomenout. No co se dá dělat. Tak ať nám alespoň svítí sluníčko a vyléčí naše pošramocené duše.
    Velká gratulace k blogovému výročí. Chodím k tobě na virtuální návštěvy moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  10. Hani, k blogovému výročí přeji inspiraci, zdraví, ať tě blogování baví. ☺ ♥ ☺

    OdpovědětVymazat
  11. Ať se tobě i dalšímu blogovému psaní Hani daří. Užívej si všeho, co tě těší a přeji krásné březnové dny, na kole či pěšky :-).

    OdpovědětVymazat
  12. Hani taky gratuluju k blogovým narozkám, hezky si to oslav. Já jsem kolo ještě nevytáhla, ale už se taky těším. Měj se pěkně Lenka
    www.babilenka.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Hani, letí ten čas opravdu rychle. Gratuluju ti k výročí. Já už budu v červnu na blogu 7let. Jaro už se blíží, sluníčko se snaží, tak snad bude i situace lepší. Měj hezké dny :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Hani, konec února se opravdu vydařil a ven počasí lákalo. Dneska koukám na tu mlhu a jsem ráda, že nikam nemusím.
    Do dalších let s blogem přeji ať tě to pořád baví. Taky mám v březnu výročí.
    Hezké dny, pokud to jde. Hanka

    OdpovědětVymazat
  15. Já vytáhla kolo poprvé na jednu cestu do práce v půlce ledna, a teď minulý týden i tenhle. Jak vyschly silnice. I když to ještě pěkně studilo na ruce a docela ztěžka se mi po zimě šlapalo. Tak je fakt, že by kolo potřebovalo trochu přifouknout, nicméně to psychické vypětí posledního půl roku a moje řešení únavy a stresu pojídáním sladkého tomu taky moc nepřidá. No až se bude dát jezdit i odpoledne, resp. večer tak to už bude dobré. Zatím se mi nechce jezdit ve tmě domů, po zimě a hlavně po dvou letech intenzivního pohybu těžkých náklaďáků a stavebních strojů kvůli úpravě koryta řeky je ta silnice dojebaná šíleným způsobem, všude díry a utrhané krajnice takže má člověk co dělat se tomu vyhýbat za světla, natož za tmy.

    OdpovědětVymazat
  16. Milá Hani, ke čtvrtému výročí Ti moc gratuluji. Já ho mám dnes, ale už pár dní ležíme doma s Covidem a tak na blogy ani nemám sílu. Ale lepší se to a snad se brzy ozvu.
    Jízdu na kole Ti dnes závidím, ... koukám, že od mého posledního příspěvku jenom závidím. :o)
    Přeji hodně elánu a inspirace do dalších blogových let. D.

    OdpovědětVymazat
  17. Gratuluji k blogovému školkáčkovi a přeji mnoho dalších společně prožitých let! :)

    OdpovědětVymazat
  18. Hani, závidím projížďku na kole...já mám pocit, že poslední dobou, co mám děti doma, nic nestíhám. Je toho fakt mraky těch úkolů a učení, ale příští týden mají konečně jarní prázdniny, tak pokud počasí dovolí, tak snad vytáhnem i kola ;-) krásné březnové dny přeji.

    OdpovědětVymazat
  19. Hani, a já jsem ráda, že jsi tady. Měj pohodové dny.

    OdpovědětVymazat
  20. Blahopřeji k výročí, já to své blogové letos prošvihla. Je fajn, že tu jsi, ráda k tobě chodím i když nepravidelně. Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj babičko. Zdravím z království. Prohlížela jsem si Tvůj blogísek zase a máš to tu moc pěkné. Hold tu krativitu mám po Tobě. Tvá vnučka, taky Hanička

    OdpovědětVymazat
  22. Veliká gratulace a přeji ti od srdce, aby jsi stále měla tenhle krásný pohled na svět, protože já si pro něj sem ráda chodím !!

    OdpovědětVymazat
  23. Hanko, letí čas strašně rychle. Také jsem se stěhovala a na cestování se stěhuju postupně stále. Gratuluji i k první vyjížďce na kole. To je docela fajn pocit. Jinak vlastně já bych už slavila s blogy 16 let, ale škoda, že ne s jedním. První webovky skončily po 6 letech, na blog.cz jsem byla 10 let a tak nějak jsem už měla hodně málo sil se opět stěhovat, ale jsem ráda, že jsem se na to dala.Dost mi trvalo, než jsem ty své tři blogy trochu zorganizovala. Moc se mi líbí ten obrázek na konci článku. Měj se hezky a už více vyjížděk na kole a hlavně zdraví.

    OdpovědětVymazat
  24. Haničko posílám velkou gratulaci k tvému blogovému výročí. Jsem moc ráda, že se s tebou zde mohu potkávat. Přeji ti hezkou neděli a mnoho ˇšťastných kilometrů v nastávající sezóně.
    Iva

    OdpovědětVymazat

Tak ještě nějaká ta fotečka a nějaká ta větička

  Vnučka mi poslala ještě nějaké fotky a tak se s vámi o ně podělím. Dozvěděla jsem se i něco zpřesňujícího o malé Caroline. Pochází z polyg...